Adverteren


De samenwerkende omroepen Dtv Oss-Bernheze, Dtv Den Bosch en Dtv Maashorst beschikken samen over drie televisiekanalen, een radiozender en zijn online sterk aanwezig. In het verzorgingsgebied wonen 500.000 inwoners. En dat biedt kansen voor ondernemers!

Elke dag zenden we uit op televisie: van maandag tot en met vrijdag is er een actuele nieuwsuitzending en in het weekend zijn er achtergrondprogramma's te zien. Onze televisiekanalen zijn bij alle providers te ontvangen.

Onze uitzendingen op televisie zijn in een carrousel te zien; er zijn geen vaste aanvangstijden. Kijkers kunnen dus 24 uur lang altijd inschakelen. Uw commercial wordt in het reclameblok direct voor of na de uitzending getoond. Uiteraard behoort de productie van een commercial ook tot de mogelijkheden. We maken mooie producties tegen scherpe tarieven. Op verzoek laten we graag voorbeelden zien!

Omdat we nauw met elkaar samenwerken, kunnen we uw commercial ook op alle drie Dtv-kanalen uitzenden. Onze drie televisiezenders zijn door ruim 500.000 inwoners van Noordoost Brabant te ontvangen.

Stap nu in en maak gebruik van aantrekkelijke introductiekortingen. U adverteert al vanaf € 50, exclusief BTW per dag.

Meer weten?
Onze Accountmanagers kunnen u vrijblijvend alle mogelijkheden toelichten. Neem contact met onze afdeling Sales op 0412-62 22 30.

Rik Borsboom, sales manager, 06-150 800 80, [email protected]
Tiny Verhoeven, accountmanager Maashorst, 06-28 140 250, [email protected]
Jeroen Stroes, accountmanager Den Bosch, 06 83 320 474, [email protected]
Ans Janssen - van den Boom, binnendienst, [email protected]