advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP
DI 16 feb - DI 15 jun
Ouderen

Alzheimer Café Uden-Meierijstad weer open

Alzheimer Café Uden-Meierijstad weer open voor kleinschalige ontmoetingen

Het Alzheimer Café Uden-Meierijstad nodigt u van harte uit om elkaar weer te ontmoeten. Wij organiseren kleinschalige bijeenkomsten, waarbij het lotgenotencontact en de uitwisseling van ervaringen met elkaar centraal staan. Uiteraard onder begeleiding van deskundige en professionele gespreksleiders, zoals u van ons gewend bent. Op deze manier hopen wij onze doelgroep - de mensen met dementie en hun naasten - te bereiken en een veilige ontmoetingsplaats te kunnen bieden.
De café-avonden in deze periode zijn vooral bedoeld voor mensen met een dementie en hun directe relaties.
Alzheimercafé Uden-Meierijstad zal in het eerste halfjaar van 2021 de bijeenkomsten houden op elke derde dinsdag van de maand, nl: 16 februari, 16 maart, 20 april, 18 mei en 15 juni.
Op deze avonden worden zowel in Uden als in Veghel gelijktijdig bijeenkomsten gehouden. Voorlopig kunnen er tien gasten per locatie worden ontvangen, gewerkt wordt met groepjes bestaande uit maximaal 5 personen.
De aanvangstijd en locatie zijn afhankelijk van de corona-maatregelen en worden met u gecommuniceerd bij de bevestiging van de aanmelding.
Vanwege de RIVM-richtlijnen is het nodig dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomsten. Aanmelden bij voorkeur via mail noordoostbrabant@alzheimer-nederland.nl (graag met vermelding van uw telefoonnummer) of telefonisch via:
ONS welzijn 088-3742525.
Bijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.