MA 06 sep - ZA 30 okt
Theater en film

Brabants cabaret in De Blauwe Kei

Het cabaretprogramma van De Blauwe Kei is goed gevuld komend seizoen. Op het podium van het Veghelse theater is een plekje gereserveerd voor grote namen uit de cabaretwereld, maar ook voor aanstormend talent. Van velen stond de wieg in Brabant. Gevestigde namen Het theaterseizoen in De Blauwe Kei begint op 6 september met de Schijndelse Christel de Laat. Zij speelt een aantal avonden de reprise van haar voorstelling Zijn Daar Nog Vragen Over?. Tevens komt ze naar Veghel én Spectrum Podium Schijndel met haar nieuwste voorstelling Hoe Dan?. De première van die show is op 13 november. Ook Rob Scheepers, Karin Bruers en Marc-Marie Huijbregts hebben De Blauwe Kei in hun tour opgenomen. Zij staan op respectievelijk 20 december & 27 en 28 mei, 18 maart en 21 mei op het programma. Aanstormend talent De Blauwe Kei wil aanstormend (cabaret)talent graag een podium bieden, dus ook de grote namen van de toekomst hebben een plaats in de programmering. En ook daar zit het met het aandeel van cabaretiers met een Brabantse tongval wel goed. De wieg van onder andere Bas Birker, Glodi Lugungu en Steven Brunswijk stond in Brabant. Zij staan in het Veghelse theater op respectievelijk 6 november, 19 januari en 4 maart. Bestellen Kaarten voor alle (cabaret)voorstellingen zijn te bestellen via www.blauwekei.nl.

Op het podium van het Veghelse theater is een plekje gereserveerd voor grote namen uit de cabaretwereld, maar ook voor aanstormend talent. Van velen stond de wieg in Brabant.
 
Gevestigde namen
Het theaterseizoen in De Blauwe Kei begint op 6 september met de Schijndelse Christel de Laat. Zij speelt een aantal avonden de reprise van haar voorstelling Zijn Daar Nog Vragen Over?. Tevens komt ze naar Veghel én Spectrum Podium Schijndel met haar nieuwste voorstelling Hoe Dan?. De première van die show is op 13 november. Ook Rob Scheepers, Karin Bruers en Marc-Marie Huijbregts hebben De Blauwe Kei in hun tour opgenomen. Zij staan op respectievelijk 20 december & 27 en 28 mei, 18 maart en 21 mei op het programma.
 
Aanstormend talent
De Blauwe Kei wil aanstormend (cabaret)talent graag een podium bieden, dus ook de grote namen van de toekomst hebben een plaats in de programmering. En ook daar zit het met het aandeel van cabaretiers met een Brabantse tongval wel goed. De wieg van onder andere Bas Birker, Glodi Lugungu  en Steven Brunswijk stond in Brabant. Zij staan in het Veghelse theater op respectievelijk 6 november, 19 januari en 4 maart.
 
Bestellen
Kaarten voor alle (cabaret)voorstellingen zijn te bestellen via www.blauwekei.nl.