advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP
DI 02 feb - DI 23 feb
Actief

Drink jij koffie voor het Vicki Brownhuis?

Alweer voor de derde keer nodigt het Vicki Brownhuis iedereen in de regio ’s-Hertogenbosch uit om een speciale KoffieBreak te organiseren

Met de KoffieBreak steun je het Vicki Brownhuis en sta je samen met familie of vrienden even stil bij kanker. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft ervaren dat het je leven compleet op zijn kop zet. Met de speciale koffiekit organiseer je gewoon thuis, live of online, eenvoudig een KoffieBreak. Juist nu we door corona veel meer thuis zijn, is het fijn om met elkaar een speciaal koffiemoment te houden!
Speciale momenten komen ook veel voor in het Vicki Brownhuis, waar ervaren vrijwilligers jaarlijks zo’n 7000 contactmomenten hebben. Gasten ontvangen psychosociale ondersteuning door middel van (online) gesprekken en activiteiten. Een kop koffie (of thee) ontbreekt hier doorgaans niet bij! De KoffieBreak vindt plaats op een door jou gekozen moment in de week van Wereldkankerdag, 2 februari 2021. Voor een fysieke bijeenkomst ontvang je onder andere informatiemateriaal, bekers en Vicki Brownies. Organiseer je een online bijeenkomst dan ontvang je een virtuele communicatie kit. Voor 20 Euro help je mee om de psychosociale ondersteuning in de regio te verbeteren en beleef je een bijzonder moment met de mensen die jij hiervoor uitnodigt! Doe je mee? Je kunt je aanmelden via onze website:https://www.vickibrownhuis.nl/activiteiten/acties/organiseer-een-koffiebreak/ Ook kun je tussen 10u en 12u bellen naar 073 6148550 en vragen naar de administratie of mailen naar info@vickibrownhuis.nl met vermelding van de KoffieBreak. Het Vicki Brownhuis is elke ochtend van 9.30u tot 13u geopend.