advertentie Banner SP Website
MA 22 feb - WO 31 mrt
Actief

Fiets/wandel arrangement in Oss

Lentekriebels bij H32 in Oss

De zon begint weer te schijnen en we krijgen weer lentekriebels! Ook zin om erop uit te gaan? Kies dan voor het nieuwe fiets/wandel arrangement van H32 in Oss.
Voor €12,50 p.p. ontvang je van ons bij aankomst een lekkere kop koffie, thee of cappuccino to go en daarbij leuke fiets- of wandelroutes. Ontdek leuke, maar ook historische plekken in Oss en omgeving. Bij terugkomst hebben wij een lekker lunchpakketje met broodje naar keuze, verse jus en een huisgemaakte H32 koek voor je klaarstaan om mee naar huis te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je lunchpakketje vooraf al mee te nemen en onderweg een kleine picknick te houden.
Als je wel graag het lunchpakketje wil, maar liever uw eigen route loopt of fietst, is dat natuurlijk ook mogelijk! Kortom, voor een gezellig dagje uit met een goede vriend(in) of partner, kom een van onze routes proberen.
Voor boekingen in de eerste twee weken (t/m 7 maart 2021) krijgt iedere tweede persoon 50% korting op het arrangement! Alvast reserveren? Mail dan (uiterlijk 12 uur van te voren) naar info@h32.nl o.v.v. 50%WANDELROUTE. Meer info op www.h32.nl/met-h32-erop-uit