DI 06 apr - ZO 31 okt
Actief

Fotowedstrijd IVN Uden

IVN Uden bestaat dit jaar 50 jaar. Dat willen we vieren, ondanks alle beperkingen van het moment

We organiseren een aantal acties die alle tot doel hebben om mensen te inspireren om er op uit te gaan en van de natuur te genieten. Het is nu het moment om er weer op uit te trekken. Als het niet in groepsverband kan dan toch wel alleen, met zijn tweeën of het gezin. Wat is er mooier dan de bijzondere natuur vast te leggen en er anderen ook van te laten genieten.
Daarom kan iedereen vanaf Pasen deelnemen aan de IVN fotowedstrijd. Het thema is simpel: de natuur in en om Uden. Inzenden kan tot en met 31 oktober.
Vanaf mei publiceren we aan het eind van elke maand een paar inzendingen op onze site, ter inspiratie. Dat doen we tot en met eind oktober.
In de loop van november kijkt een deskundige jury naar alle inzendingen en maakt een top 10.
De bekendmaking van de winnaars vindt plaats in december. De precieze datum wordt t.z.t. bekend gemaakt. Bij voldoende inzendingen wordt er een tentoonstelling ingericht.
De spelregels kun je vinden op de website van IVN Uden: https://www.ivn.nl/afdeling/uden/nieuws/fotowedstrijd-ivn-uden
Hulp of inspiratie nodig?
Fransje Murphy, amateur natuurfotograaf uit Uden heeft op verzoek van IVN Uden twee korte instructiefilmpjes gemaakt met tips om mooie natuurfoto’s te maken. Heel inspirerend! Ze staan op onze site bij de spelregels.