advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP
ZA 04 sep
Jeugd

Magisch Hoessenbosch betovert kinderen op befaamde familiedag

De familiedag van het Hoessenbosch Festival is door de jaren heen uitgegroeid tot een festival op zich

Waar het ooit begon met een hoek vol kindervermaak op de zaterdagmiddag werd later één grote speeltuin compleet met kinderboerderij en de gaafste optredens. In 2021 doet Berghem Events daar nog een schepje bovenop en belooft dat het ‘net zo leuk wordt als een dagje Efteling’. Betoverend dus! Voor zowel de jonge als de wat oudere basisschoolkinderen, maar zeker ook voor hun vaders, moeders, opa’s en oma’s. Een special rockprogrammering moeten ook hen kostelijk vermaken op zaterdag 4 september van 11.00 tot 16.00 uur.
 
Heerlijk toch om nu al na te denken over wat er allemaal weer mogelijk is straks. Zoals de kranten al eerder kopten over het Hoessenbosch Festival, zou het zomaar kunnen dat dit straks het allereerste feest is waar je met het hele gezin naartoe kunt gaan. Dansen op de tofste muziek, uit je dak gaan bij een optreden van die ene leuke artiest, lachen met cabaretiers, tussendoor even ponyrijden of een knutsel maken om vervolgens je haar te laten doen in de kinderkapsalon. En wat dacht je van Lego XXL!  
De openingstijden blijven nagenoeg hetzelfde als voorgaande jaren: van 11.00 tot 16.00 uur. Nieuw dit jaar zijn de tickets die iedereen – ook volwassenen – van te voren moeten hebben om binnen te komen. Stempelkaarten zitten daar bij inbegrepen en worden gratis uitgedeeld bij binnenkomst.
Houd de website en de socials van Hoessenbosch Festival in de gaten voor het bekendmaken van de acts op de familiedag en over de start van de kaartverkoop. Natuurlijk ook voor de (combi) tickets van de avondprogramma’s.