advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP
ZO 10 jan - ZO 31 jan
Theater en film

NAAT PIEK Productie nu digitaal

Nog even en dan is het zover

Vanaf zondag 10 januari 2021 brengt Theater Naat Piek de vierdelige crimebuster “The Box” bij u thuis.
The Box is een productie van Theater Naat Piek . Deze productie is tot stand gekomen om het publiek te blijven voorzien van bijzondere voorstellingen, ondanks COVID19. Nu alleen niet vanaf het toneel, maar direct bij u thuis op het scherm.
Ook bij toneelvereniging Naat Piek veranderde er veel toen COVID19 haar intrede deed. Ineens was de toneelvloer leeg doordat alle repetities en voorstellingen stilgelegd moesten worden. Gelukkig laten de leden van Naat Piek zich niet zo snel voor één gat vangen en ontstonden er al snel meerdere initiatieven, waaronder een videoproductie onder de naam The Box. Het hele verhaal is met de zeven spelers en enkele figuranten gedurende twee intensieve weekenden gefilmd als een  Corona project, uiteraard geheel Corona proef.
Al vroeg in het voorjaar had Michiel Weber, de auteur, besloten om zelf een verhaal te gaan schrijven. Iets wat al langer door zijn hoofd spookte en waar nu eindelijk eens tijd voor was. Vanuit een idee dat in hem opkwam over een geheimzinnig doosje dat uit de lucht kwam vallen, ontstond al schrijvende een verrassende krimi. Samen met een groep talentvolle Naat Piekers is dit uiteindelijk omgevormd tot een vierdelige internetserie .Het is een verhaal met mysterie, humor en spanning. Het gaat over een rechercheur die op non-actief staat. Er is ook een bezorgde maar liefdevolle moeder, een goede vriend, een onverwacht telefoontje van een man in hechtenis en dus ook dat uit de lucht vallende mysterieuze doosje. Het verhaal speelt zich af in het voorjaar tijdens de eerste golf van de Corona pandemie. Hoofdrolspeler Leo is een rechercheur die op non-actief staat vanwege zijn PTSS. Als er een mysterieus doosje vlak naast de vloggende Leo in de tuin valt en hij onverwachts benaderd wordt door de gedetineerde Melvin, staat het leven van Leo op zijn kop. Zeker omdat hij degene was die Melvin 10 jaar geleden heeft gearresteerd voor kindermoord, waarvoor Melvin sindsdien in de gevangenis zit. Melvin vraagt Leo om het oude dossier te onderzoeken op iets dat hem nu vrij kan pleiten. Intussen wordt Leo geplaagd door zijn traumatische verleden, hij krijgt soms woedeaanvallen en heeft ‘s nachts hevige nachtmerries. Hij krijgt gelukkig professionele hulp van een knappe psychiater en ook veel steun van zijn beste vriend Barry, waarmee hij regelmatig een biertje drinkt. In verband met de lockdown brengt Leo regelmatig boodschappen naar zijn oude moeder, die nogal veel drinkt en hem ook vaak behandelt als een klein kind. Ondanks dat houdt hij zielsveel van haar.
Het mooie van dit project is dat iedereen met toegang tot het internet de serie online kan gaan volgen. Het doel is dan ook dat er zoveel mogelijk mensen bereikt worden. Dus zegt het voort! De duur van de afleveringen is 10 à 15 minuten, waarin er steeds heel veel gebeurt.  De afleveringen worden vanaf zondag 10 januari 2021 wekelijks online gezet. Het einde van deze spannende serie kunt u dus op 31 januari 2021 bekijken.
U kunt vast een kijkje nemen op onze website: www.naatpiek.nl/the box. Hier vindt u meer informatie en kunt u vanaf 10 januari a.s. “The Box” bekijken! Ook zijn wij te volgen via Facebook en Instagram. Veel kijkplezier.