WO 28 apr - WO 30 jun
Actief

Nieuws van het kasteel Het kan weer

Vanaf woensdag 28 april opent Bij de Barones haar terras en is de kasteelwinkel in het poortgebouw zonder afspraak te bezoeken

Het kan weer! Op de koffie Bij de Barones
 

Heb je er ook zo naar uitgekeken? Even heerlijk weer op stap, kopje koffie met lekker taartje, verfrissend drankje na je wandeling over het landgoed? Heerlijke lunch tijdens je fietstocht? En dat met uitzicht op het kasteel? Vanaf woensdag 28 april 12.00 uur is het terras Bij de Barones van Kasteel Heeswijk weer open.
 
Ook de kasteelwinkel in het poortgebouw is weer geopend: laat je verrassen door het assortiment van kasteelhoning tot Moederdagcadeau. De kasteelwinkel en koffie to go zijn geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. Voor meer informatie of bezoek aan de webshop: www.kasteelheeswijk.nl
 

Het kasteelmuseum blijft voorlopig nog even gesloten. In het kasteel wordt ondertussen hard gewerkt aan het onderhoud, vinden enkele depotstukken weer een prominente plaats in het kasteel en staan landgoed en kasteeltuin weer frisgroen in het lentezonnetje te stralen. 

Hebben jullie er ook zo naar uitgekeken? Even heerlijk weer op stap, kopje koffie met lekker taartje, verfrissend drankje na je wandeling over het landgoed? Heerlijke lunch tijdens je fietstocht? En dat met zo'n uitzicht?

Reserveren is niet nodig, we vragen je wel om je te registreren, conform de richtlijn van het RIVM.

Nieuwsgierig naar de nieuwe lunchkaart? Neem alvast een kijkje Lunchkaart Bij de Barones