advertentie Banner Trined
DO 15 okt - DO 07 jan
Actief

Ontmoetingen in de Bibliotheek

Gesprek, ontmoeting en koffie tijdens de Ontmoetingen in de Bibliotheek

Donderdag 15 oktober is de eerste editie van Ontmoetingen in de Bibliotheek in Bibliotheek Veghel. Om de week vindt er op donderdagochtend een bijeenkomst plaats, waarbij steeds een ander thema centraal staat. Over dat thema gaat dan ‘het gesprek van de dag’.
De Ontmoetingen zijn voor iedereen die het gezellig vindt andere mensen te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Een vrijwilliger zorgt dat er genoeg is om over te praten en dat iedereen die dat wil kan deelnemen aan het gesprek. Mensen die liever gewoon luisteren naar de verhalen van anderen zijn natuurlijk ook welkom. Het eerste thema is Muziek. Wilt u deelnemen? Meldt uzelf aan bij de Bibliotheek door te bellen naar 0413-342705. Tijdens de Ontmoetingen hanteren wij 1,5 meter afstand en bij het komen en gaan is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens de Ontmoetingen zit iedereen aan tafel en is het mondkapje niet verplicht.
Deelnemers zijn welkom op 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november 10 december en 7 januari. We starten om 10.30 en het duurt tot ongeveer 12.00 uur. Deelname is gratis. Tijdens de Ontmoetingen nemen wij de Coronaregels in acht.
Iedereen is welkom tijdens de Ontmoetingen in de Bibliotheek Veghel. Om de week vindt er op donderdagochtend een bijeenkomst plaats, waarbij steeds een ander thema centraal staat. Daarover gaat dan ‘het gesprek van de dag’.
De Ontmoetingen zijn voor iedereen die het gezellig vindt andere mensen te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Een vrijwilliger zorgt dat er genoeg is om over te praten en dat iedereen die dat wil kan deelnemen aan het gesprek. Mensen die liever gewoon luisteren naar de verhalen van anderen zijn natuurlijk ook welkom.