Bas Gösgens nieuwe trainer SV TOP

OSS - Bas Gösgens is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van voetbalclub SV TOP.
Gösgens (50) heeft een lange carrière als speler en trainer achter de rug. De geboren Bosschenaar speelde bij OJC Rosmalen, FC Den Bosch en TOP Oss en moest door een slepende blessure stoppen met betaald voetbal. Daarna ging hij als trainer aan de slag en was hij actief bij de jeugd van FC Den Bosch en TOP Oss. Vervolgens maakte hij de stap naar de senioren en was hij trainer van RKSV Oisterwijk, SV Deurne, UNA, UDIâ19, FC Den Bosch (assistent) en OJC Rosmalen. Door gezondheidsproblemen moest hij daar onlangs stoppen.

Bij SV TOP komt Gösgens zijn âmaatjeâ Chris van den Dungen, de huidige hoofdtrainer, weer tegen. Van den Dungen blijft op technisch gebied actief bij het eerste elftal. Van den Dungen liet Gösgens ooit kennismaken met het trainerschap als zijn assistent bij de C1 van FC Den Bosch.

Gösgens zelf kijkt uit naar zijn nieuwe functie bij SV TOP: âHet weerzien met oude bekenden doet me goed, geeft me een vertrouwd gevoel en ik heb er echt zin in. Zin om weer een stap te maken met deze goede groep, maar vooral zin om weer plezier te maken. Want dat is waar het om draait, plezier maken. Plezier is in ieder geval mijn motor en jullie mogen dan ook allemaal achteropâ.
advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen