Beker: Berghem Sport stunt bijna, Nooit Gedacht en TOP door

BERGHEM - Berghem Sport was héél dichtbij een stunt in het bekertoernooi. Hoofdklasser Gemert was na penalty's te sterk. Nooit Gedacht en SV TOP bekeren wél verder, maar Prinses Irene niet.
In Berghem nam tweedeklasser Berghem Sport het op tegen Hoofdklasser Gemert. De thuisploeg nam een 1-0 voorsprong die nog voor rust teniet werd gedaan door de gasten. In de tweede helft hield Berghem Sport stand en kwam er een penaltyserie. Daarin was Gemert de sterkste.

Eersteklasser SV TOP nam het in Oss op tegen een andere eersteklasser: SV Deurne. Na negentig minuten stond er 4-0 op het bord. De Ossenaren stonden in de rust met 2-0 voor en hadden genoeg kansen. Na rust zette de ploeg door en werd het 4-0. Aan de andere kant raakten de gasten paal en lat, maar een eretreffer was ze niet gegund.

Ondertussen zit derdeklasser Nooit Gedacht ook nog in het bekertoernooi. De Geffenaren waren in Demen te sterk voor SDDL: 0-3. Nooit Gedacht kwam voor rust op een 0-1 voorsprong, na rust prikte de ploeg er nog twee bij. 'Een terechte weergave van het kwaliteitsverschil', stelde SDDL op Twitter.
Net als Berghem Sport ligt ook Prinses Irene uit de beker. De eersteklasser verloor met 1-2 van tweedeklasser Mierlo-Hout. Met de rust stond het al 0-2 en na rust kwam Prinses Irene nog terug, maar het was niet genoeg.
advertentie

Lees ook deze artikelen