Bernhezer sportkampioenen 2018 gehuldigd

LOOSBROEK â De sportkampioenen van de gemeente Bernheze worden zondag gehuldigd in De Lunenburg in Loosbroek. Het gaat om de jeugdige kampioenen, daarvan waren er dit jaar driehonderd in Bernheze.
"Het zijn 298 teams die kampioen zijn geworden en twee individuele kampioenen", aldus een woordvoerster van de gemeente Bernheze. "Vandaar dat er geen nominaties zijn bij de jongens en meisjes."

Bij de teams zijn de C1 van korfbalvereniging Altior, MO 19-1 Vorstenbossche Boys, JO 17-1 Vorstenbossche Boys en de A1 van Mixed Hockey Club Heesch genomineerd. Ook is er een prijs voor een jeugdige sportvrijwilliger.
VolwassenenDie middag worden ook de sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvrijwilliger 2018 bij de volwassenen bekendgemaakt. "Zij worden al jaren niet meer gehuldigd. Bij bijzondere kampioenschappen gaat altijd een afvaardiging van het college naar een receptie of thuis langs. De ervaring is dat mensen er niet op zitten te wachten om in januari te worden gehuldigd als er in mei een titel is behaald", zo laat de gemeentewoordvoerster weten.
Het programma begint zondag om half drie met muziek, een optreden van een goochelaar en een kwis.
advertentie

Lees ook deze artikelen