Dolle Dinsdag 'oude stijl' lijkt onhaalbaar na annuleren Kermisfeesten

OSS - Dolle Dinsdag is een Osse kermistraditie die al jaren teruggaat. Maar door het annuleren van de Osse Kermisfeesten dit jaar lijkt het haast onmogelijk om het evenement te organiseren zoals de afgelopen jaren.
Volgens Remy van der Kwartel van Partycrew, dat de organisatie van de Osse Kermisfeesten voor zijn rekening nam, ligt de invulling van Dolle Dinsdag bij het kermisteam. "Maar het evenemententerrein op de Eikenboomgaard zal simpelweg niet opgebouwd worden", laat Van der Kwartel weten. "Zonder podium, licht, geluid en decoratie zal het dus sowieso niet in dezelfde vorm plaats kunnen vinden als in de afgelopen jaren." Van der Kwartel laat weten dat er maandag en dinsdag gesprekken worden gevoerd tussen de horeca en het kermisteam.

Kermismeester Sander Steinvoort kan vrijdagavond niet veel zeggen. "Ik ben niet geïnformeerd. Dus om op daar op dit moment iets over te zeggen lijkt mij wat te voorbarig. Wat er ook gaat gebeuren, donderdag begint de kermis."
Vrijdagmiddag werd na een spoedzitting in Den Bosch bekend dat Osse Kermisfeesten zonder muziek plaats moesten vinden. Als reactie daarop besloot de organisatie de stekker te trekken uit het evenement.
advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen