Fabrique Magnifique Veghel komt dit jaar met circus area

VEGHEL - Art en food festival Fabrique Magnifique komt dit jaar met een circus area. Naast de acht andere themagebieden in het Julianapark zullen er in het circusgedeelte verschillende doorlopende acts en straattheater plaatsvinden.
In het circusgedeelte van het park worden acts vertoond als Chez René met een circuskeuken waar het publiek de rol van kok en kelner vervult. Taarten draaien rond op bordjes, spaghetti is om op te koorddansen en er wordt gejongleerd met eieren, fruit, worsten en kippen. Daarnaast wordt er een vuurshow gegeven lopen er gedurende het hele festival straatartiesten rond.

Kinderen met beperking
Ook Circus Caps is van de partij. Dit circus werkt samen met kinderen met een verstandelijke beperking. Speciaal voor Fabriek Magnifique komen zij met een nieuwe voorstelling. Daarnaast kunnen ook amateurs zich opgeven als straatartiest. Zij kunnen een cursus volgen, waarbij ze in zes avonden de fijne kneepjes van het straattheater leren. De aangeleerde acts worden tijdens het festival vertoond.

Line up
Fabrique Magnifique heeft meer dan 100 acts op het programma staan en brengt die binnenkort via Facebook naar buiten. Behalve in het Julianapark vinden er ook allerlei optredens en exposities plaats op de Noordkade en de Markt. Het festival vindt plaats op 6, 7 en 8 juli 2018 in Veghel.
advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen