FC Schadewijk wint dik van Ulysses, Margriet verslaat Volkel

OSS - FC Schadewijk heeft in de derde klasse ruim gewonnen van Ulysses terwijl Margriet knap won bij Volkel. Nooit Gedacht kon geen puntje halen bij koploper Olympia'18.
Het Megense Ulysses kwam op een 0-1 voorsprong in Oss na een treffer van Willem Brouwer, maar daarna nam FC Schadewijk het over. Lucas Groen maakte voor rust de gelijkmaker. Na rust scoorde Danny Laukes de 2-1 waarna een eigen doelpunt de 3-1 betekende. Dani van der Weg maakte er nog 4-1 van en Bilal El Ghezaoui miste nog een strafschop. FC Schadewijk staat nu zesde en Ulysses is hekkensluiter. Nooit Gedacht is komend weekend de tegenstander van FC Schadewijk en Margriet die van Ulysses.

Nooit Gedacht kon het niet bolwerken tegen Olympia'18. De Geffenaren hielden het lang op 0-0, maar moesten uiteindelijk toch twee keer capituleren: 2-0. Nooit Gedacht staat nu zevende en in punten gelijk met FC Schadewijk.
Margriet deed goede zaken door met 0-2 te winnen bij RKSV Volkel. Jorn van Bakel en Max van Berkom verzorgden de Osse treffers. Margriet staat nu op een tweede plek in de derde klasse. Het gat met koploper Olympia'18 is zeven punten.
advertentie

Lees ook deze artikelen