Heren Arethusa grijpen de macht, ook dames winnen

OSS - De heren en dames van Arethusa hebben belangrijke overwinningen geboekt het afgelopen weekend. De dames deden dat met minimaal verschil, de mannen wonnen ruim.
De dames promoveerden afgelopen seizoen naar de tweede klasse en doen daar goed mee in de middenmoot. De ontmoeting met de dames van PSV 2 was wel belangrijk, want met een driepunter werd er een gat geslagen met de onderste ploegen. Na twee periodes leek er weinig aan de hand met een 7-2 tussenstand. Maar toen begon PSV aan de inhaalrace. Na de derde periode stond het 7-6 en dus moest het in de vierde periode gebeuren. Er werd om en om gescoord, maar de Ossenaren trokken aan het langste eind: 10-9. Arethusa staat nu zesde.

Voor de mannen stond er een ontmoeting met Nayade op het programma. De Ossenaren hadden een makkelijke wedstrijd. De voorsprong va 4-1 werd 7-2, 7-4, 9-5 en uiteindelijk 13-7. De beste zaken voor Arethusa werden echter niet in eigen bad gedaan. De twee naaste achtervolgers van de Ossenaren (ZV Njord en De Warande) gingen namelijk allebei onderuit. Het gat met de nieuwe nummer 2, ZV De Vennen, is nu vier punten. Komende week speelt de ploeg tegen De Brabantse Dolfijnen. Daar werd eerder dit seizoen van verloren.
advertentie

Lees ook deze artikelen