Hoe ondernemersvriendelijk is Bernheze?

HEESCH - Hoe ondernemersvriendelijk is de gemeente Bernheze? Ondernemers kunnen de komende weken via een enquête van MKB Nederland laten zien hoe tevreden ze over de dienstverlening van de gemeente Bernheze zijn.
MKB Nederland doet ook dit jaar onderzoek naar de gemeente met het beste ondernemersklimaat. De resultaten van het onderzoek zijn een stimulans voor gemeenten om zich nog meer in te spannen voor ondernemers. "Heeft u, als ondernemer, goed contact met uw gemeente? Wat gaat er goed en wat kan beter? Laat MKB Nederland weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van Bernheze is", aldus de gemeente. 

"De ondernemers van Bernheze zijn van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en de leefbaarheid van onze kernen. Daarom wil Bernheze beleid voeren waardoor ondernemers de ruimte krijgt om te ondernemen. Met de resultaten van het onderzoek kan de gemeente Bernheze haar dienstverlening aanpassen." 

Alle ondernemers in de gemeente hebben een brief ontvangen met daarin een uitnodiging om de enquête digitaal in te vullen. 
advertentie

Lees ook deze artikelen