Hoofdkantoor Fitland Groep toch niet naar Talentencampus Oss

OSS - De Talentencampus in Oss moet het gaan doen zonder het hoofdkantoor van de Fitland Groep. Het bedrijf heeft besloten toch niet naar Oss toe te komen, ondanks dat vorig jaar werd gecommuniceerd dat het wel ging gebeuren.
Op dit moment is de Fitland Groep op de campus vertegenwoordigd met sportschool Fitland, restaurant Mister Nelson en het Nelson City Resort Oss. Het hoofdkantoor zou komen op de nog leegstaande begane grond onder het Nelson City Resort Oss. Het hoofdkantoor van de Fitland Groep zit nu in Mill waar ze bevestigen dat de verhuizing niet doorgaat. Fitland Groep huurt drie verdiepingen. Op de bovenste zitten de hotelkamers die met een luchtbrug zijn verbonden aan het Frans Heesen Stadion. De eerste verdieping en begane grond staan leeg. Wat de plannen zijn met die verdiepingen is nog niet bekend. 

Campusdirecteur Richard van Ommen vindt het jammer dat het hoofdkantoor niet naar Oss komt. "Ze gaan nu nadenken wat ze met de ruimte willen gaan doen en hoe ze hun bezigheden in Oss als geheel neer willen zetten. Verder gaat het op de Talentencampus goed. Er is hier heel veel activiteit. De campus swingt behoorlijk, kan ik je vertellen."
advertentie

Lees ook deze artikelen