Andere man verdacht van mishandeling bezoeker Partyrush

De politie heeft de 21-jarige man uit Heesch die aangehouden was voor betrokkenheid bij een mishandeling in Nistelrode vrijgelaten. Hij is niet langer verdacht. 

Er is inmiddels een nieuwe verdachte. Zondag meldde zich namelijk een 20-jarige man uit Berghem op het politiebureau. Hij mocht na verhoor naar huis, maar blijft wel verdachte. 

Vrijdagnacht werd een bezoeker van het feest Partyrush, waarvan inmiddels bekend is dat het om een 55-jarige man uit Nistelrode gaat, zwaar mishandeld. Dit gebeurde rond kwart voor twee 's nachts toen het slachtoffer onderweg naar huis was. Hij liep ernstige verwondingen op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Heel redelijk beeld van incident
De politie vroeg getuigen zich te melden. Mensen die de politie kunnen helpen bij het onderzoek, zijn aldus de politie nog steeds welkom om hun informatie te delen. Inmiddels heeft de politie een heel redelijk beeld van het incident. Dat leggen ze vast in een dossier dat naar het Openbaar Ministerie gaat. Uiteindelijk moet de verdachte zich dan waarschijnlijk voor de rechter verantwoorden.

advertentie <p>Banner Woonboulevard Oss midden dec19</p>

Lees ook deze artikelen