IBN helpt 120 mensen aan passende baan

Dankzij IBN hebben in 2019 120 mensen uit deze regio een passende baan gevonden.

IBN, met vestigingen in onder andere Oss, Uden, Schaijk en Veghel werkt in de regio samen met gemeenten, UWV, bedrijfsleven en het onderwijs. Door middel van speciale ontwikkeltrajecten worden mensen die het het niet lukt om zelf een passende baan te vinden geholpen.

Afgelopen jaar hebben 120 mensen het ontwikkeltraject doorlopen en succesvol afgerond. Zij zijn in dienst gekomen bij een werkgever of hebben bij IBN een dienstverband voor onbepaalde tijd gekregen.

Woensdag was er een speciale bijeenkomst bij het IBN in Oss om dit te vieren.  “Hoe mooi is het om te zien welke stappen jullie hebben gezet in jullie ontwikkeling. Stappen waar iedereen beter van wordt. Leuker werk, meer afwisseling en een groter zelfvertrouwen. Ontwikkeling, daar draait het dus om", aldus Caroline van den Elsen, directeur van het bedrijfsonderdeel Participatie.

Vervolgens reikte ze attenties uit aan mensen die met dank aan IBN aan het werk zijn. Zij kregen een raketlamp uit de serie Doegoeds van IBN die symbool staat voor de ontwikkeling 'Jij gaat als een raket'.

advertentie <p>Banner ssc helftheuvel</p>

Lees ook deze artikelen