Jean van Erp: ‘Zin om in Uden te starten’

Vanaf volgend seizoen speelt team SIS Schoonmaak zijn biljartwedstrijden in de eredivisie in Uden.

 

Het team van sponsor Carl Verhoeven van SIS Schoonmaak speelt zijn thuiswedstrijden nu nog in Den Haag, maar verplaatst het team naar Uden. “Ik heb er zin in om een nieuwe start te maken in Uden. Op sportief vlak verandert er niet zoveel, maar supporters in de buurt zullen eerder naar Uden komen dan naar Den Haag”, zegt biljarter Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther.

Niet alleen neemt Verhoeven zijn team mee naar Uden, hij neemt ook het biljartcentrum over van Eddie Vergunst, die zes jaar uitbater was. “Ik doe dit met pijn in het hart, maar Carl is een echt biljartdier. Hij kan van het centrum iets beters maken dan ik.”

Verhoeven heeft grote plannen met het biljartcentrum, zoals het aantrekken van jeugd. “Ik ga zeker mijn steentje bijdragen. In Heeswijk-Dinther hebben we al een jeugdclub van tien à twaalf leden. Dat groeit alleen maar, mede door toedoen van Mari van Berloo”, aldus Jean van Erp.

Naast de jeugd is het doel van Verhoeven om teams op te zetten in elke biljartdivisie. Ook wil hij het biljartcentrum na dit seizoen verbouwen. Na de zomer opent het centrum zijn deuren weer.

advertentie

Lees ook deze artikelen