Informatieavond Herpen blijft rustig

HERPEN - Inwoners van Herpen konden vanavond informatie inwinnen over de komst van drie units voor vluchtelingen aan de Waterstraat in Herpen. Daar was echter niet heel veel vraag naar. In vier uur tijd kwamen maximaal 30 mensen naar dorpshuis 't Slotje.{jcomments on}


Van 16.00 tot en met 20.00 uur konden inwoners informatie opvragen over het plan om drie units voor vluchtelingen te plaatsen aan de Waterstraat. Na een belletje om 18.30 uur naar het dorpshuis in Herpen werd bekend dat tot dan toe nog maar tien mensen de moeite hadden genomen om te komen. Na 20.00 uur bleken er daar nog ongeveerl vijftien tot twintig bij te zijn gekomen.


'Al op de hoogte'
Volgens Will de Hoog, voorzitter van Dorpsraad Herpen, lag het lage bezoekersaantal aan het feit dat bij veel mensen de informatie al was geland. "Er waren al twee bewonersavonden geweest en blijkbaar hebben we op die avonden al de nodige vragen beantwoord", sprak ze. Ze was dan ook tevreden over de avond: "De mensen die wel zijn gekomen, hadden hele goede en gerichte vragen. Die hebben we verder kunnen helpen. Daar doen we het voor." 

advertentie

Lees ook deze artikelen