Journalist/redacteur/verslaggever (40 uur)

Met een camera en notitieblok op pad om nieuws te vergaren en je eigen items filmen en monteren. Per direct is Dtv Nieuws op zoek naar een journalist/redacteur/verslaggever.

In deze uitdagende startersfunctie ben je verantwoordelijk voor het vergaren, selecteren en produceren van nieuwsitems. Daarbij staat eigen nieuwsgaring voorop. Je zet de lijnen uit voor de nieuwsverhalen van de dag en je gaat ook als verslaggever op pad. Daarbij werken we deels volgens het camjo/mojo-principe en monteer je in basis zelf je items.

Functie-eisen
We verwachten een afgeronde HBO-opleiding Journalistiek. Je bent meer dan nieuwsgierig, ambitieus, creatief, kunt organiseren, kunt pakkend schrijven, hebt doorzettingsvermogen, bent stressbestendig en verbaal sterk. Enthousiasme vinden we vanzelfsprekend, humor kunnen we waarderen. Bij voorkeur heb je enige ervaring met televisiejournalistiek en het inspreken van voiceovers. Je weet hoe sociale media werken en werkt volgens het principe van ‘online first’. Het werken als camjo/mojo is je niet vreemd en je kunt overweg met montagesoftware of bent in staat om dat snel te leren. Omdat je regelmatig tussen Oss, Den Bosch en Uden moet pendelen is een rijbewijs een absolute voorwaarde. We werken op onze redactie met wisselende diensten. Om de binding met onze regio te versterken verwachten we van onze medewerkers dat ze (op termijn) in onze regio komen wonen.

Geboden wordt
We bieden een interessante functie die je zelf mede kunt vormgeven. In onze organisatie doe je ervaring op met alle facetten van de (televisie)journalistiek. Je werkt in een klein, gemotiveerd team. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van deze startersfunctie.

Reageren Voor meer informatie kun je contact opnemen met de eindredacteuren Lotte van Erp of Patrick Huisman. Ze zijn bereikbaar via 0412 – 62 22 30. Je CV en uitgebreide motivatie ontvangen we graag  via patrick@dtvnieuws.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.