1350 uitvallers 2e dag 4daagse, geen uitvallers lopersgroep 4dtv

Er zijn 1350 lopers uitgevallen op de tweede dag van de vierdaagse die voor een groot deel ging door het Land van Maas & Waal. 

 Er mogen donderdagochtend 42691 wandelaars van start, hoewel in de praktijk blijkt dat er dan nog een aantal mensen verstek laat gaan.

Uit de groep lopers die 4Dtv volgt uit Uden, Bernheze, Oss en Den Bosch is nog niemand uitgevallen.Loper Raymond uit Oss had het van alle 4Dtv-lopers wel het meest lastig: “Gister ging het lopen hartstikke goed, maar thuis merkte ik al dat mijn been aan het irriteren was. Vanochtend stond ik op met een scheenbeenblessure. Ik heb toch gelopen, maar ik betwijfel of ik morgen aan de start kan verschijnen.”

 “De extra lus voor de 50km op woensdag is wel saai stuk” vindt Janine van de wandelvereniging in Nuland. En meer lopers klagen over de tweede dag waarop traditiegetrouw veel wandelaars uitvallen.  

Willem en Jos van “Volkel loopt” vertelden dat niet iedereen van hun loopgroep meer de naam eer aandoet. Eén van de wandelaars van de groep is afgehaak en dat vinden ze uiteraard erg jammer. 

Thomas van Gennip uit Oss noemt het lopen van de 4daagse een echte verslaving: “Dat sfeertje en dat je op het einde denkt BAM dat heb weer gedaan.”

Donderdag lopen de 4daagsewandelaars door Berg en Dal en komen ze de Zeven Heuvelen tegen.

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen