25 tips over poging ontvoering Moerputtenweg Den Bosch

De politie heeft 25 tips ontvangen over de poging tot ontvoering van een vrouw op 6 mei op de Moerputtenweg in Den Bosch. 

Daarbij werd een fietsster klemgereden door een automobilist en van haar fiets getrokken.

Het programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak. De meeste tips gaan over het mogelijke merk en uitvoering van het voertuig van de dader. Het gaat om een donkerblauwe, bestelwagenachtige personenauto. Het voertuig had ramen rondom en twee stoelen in plaats van een achterbank.

Een kwartier voor het incident heeft een getuige zo'n soort auto vlakbij het fietspad geparkeerd zien staan. De politie heeft de bestuurder ervan nog niet kunnen traceren. Het staat niet vast dat dit de auto van de dader is, maar de bestuurder hiervan heeft de politie nog niet kunnen traceren.

De vrouw werd destijds aan haar kleding door de dader richting het voertuig gesleurd. Het lukte haar om het portier dicht te trappen en zich los te trekken, waarop de man er snel vandoor ging.

Er is direct na het incident een compositietekening van de dader gemaakt. De man is waarschijnlijk licht getint en tussen 25 en 30 jaar oud. Hij heeft een normaal tot breed postuur en is zo’n 1.80 à 1.85 meter lang.

Zijn hoofd was kaalgeschoren, hij heeft een brede neus en zijn ogen staan ver uit elkaar. Hij droeg een korte broek, wat opviel omdat het die dag niet warm was.

advertentie

Lees ook deze artikelen