Andere datum voor Masters of Hardcore

De 25e editie van Masters of Hardcore in de Brabanthallen wordt vanwege het coronavirus verplaatst van 28 maart naar 5 september.

Dit is opvallend, aangezien de adviezen van de veiligheidsregio Brabant Noord in eerste instantie tot 16 maart van kracht zijn. Dan wordt er gekeken hoe het virus zich ontwikkeld heeft en of de maatregelen verzwakt kunnen worden, zo vertelde burgemeester Mikkers van Den Bosch maandagmiddag.

Het moest een nog groter feest worden dan normaal gesproken: Masters of Hardcore zou 28 maart zijn 25e jubileumeditie beleven. De organisatie achter het grootste indoor hardcorefeest ter wereld, Art of Dance, heeft er echter voor gekozen om het evenement op een andere datum door te laten gaan. “De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers heeft altijd onze hoogste prioriteit. Om deze reden hebben wij in goed overleg met de lokale autoriteiten besloten Masters of Hardcore te verplaatsen”, zo legt de organisatie uit in een Facebookpost. “Met meer dan 30.000 bezoekers, van over de hele wereld, vinden we het niet verantwoord de huidige situatie te negeren.”

Het evenement wordt dus verplaatst naar zaterdag 5 september 2020. Art of Dance laat weten dat dan dezelfde artiesten zullen komen die waren aangekondigd voor 28 maart. Reeds gekochte tickets en hotelpakketten blijven geldig voor de editie op 5 september, mensen krijgen hierover zo snel mogelijk persoonlijk bericht.

advertentie

Lees ook deze artikelen