advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

392 medewerkers schenken hun kerstpakket aan Voedselbank Oss

392 medewerkers van twee grote organisaties hebben hun kerstpakket gedoneerd aan de Voedselbank Oss. Het overschot aan pakketten wordt gedeeld met de voedselbank in Veghel en in Den Bosch.

Tien pallets met 392 kerstpakketten zijn binnengekomen bij de Voedselbank in Oss. Afkomstig van onder meer Goudappel Coffeng, een adviseursbedrijf dat haar hoofdvestiging in Deventer heeft. Ook het Osse bedrijf Urban Mobility Systems deed een gulle donatie aan de Voedselbank.

De medewerkers van de twee organisaties konden kiezen om hun kerstpakket te doneren aan een goed doel. Dat doel was voor de organisaties dit jaar de Voedselbank. De kerstpakketten werden geregeld via Doegoods uit Oss en vanuit duurzaamheidsoogpunt besloten de twee organisaties dat de kerstpakketten het beste geleverd konden worden aan de dichtstbijzijnde Voedselbank.

En dus kwamen er deze week tien pallets met kerstpakketten de Voedselbank binnengereden. "Fantastisch", stelt Henk Snijders van de Voedselbank Oss. "Voor alle klanten is er een pakket om met kerst uit te delen." In Oss kent de Voedselbank 200 klanten en dus is de Voedselbank dit jaar zeer goed bedeeld. Gezinnen met meer dan vier personen krijgen twee kerstpakketten, maar zelfs dan blijven er nog pakketten over. Het overschot wordt gedeeld met de voedselbanken in Veghel en Den Bosch.

Als bedankje hebben de medewerkers die hun kerstpakket geschonken hebben een kaart ontvangen van een cliënt van de Voedselbank met dankbare woorden.