advertentie Banner SNLR.nl

40 jaar Zondag Middag Club: ‘een heel mooie vereniging!’

De Zondag Middag Club voor mensen met een beperking in Heesch vierde zondag feestelijk het 40-jarig jubileum in het Tunneke.

De club bestaat uit zo’n 25 personen met een beperking die iedere twee weken bij elkaar komen in het clubhuis aan ‘t Dorp. Er worden samen spelletjes gespeeld, geknutseld of tekeningen gemaakt. Met de feestdagen heeft de club ook activiteiten. “Ik hou van de carnavalsmiddag!”, jubelt Peter Hellemons, die al twintig jaar lid is.

Tijdens het feest werden vijf personen in het zonnetje gezet. Jurgen van Tuijl, Marie-José de Veer en Danny Prins zijn al vanaf het begin lid van de club. Claudia Kaufman en Riet van der Heijden zijn 25 jaar en veertig jaar vrijwilliger. Nina van der Doelen is een van de jongere vrijwilligers en heeft het naar haar zin bij de Zondag Middag Club. “Al die lachende gezichten, daar doe je het voor!”

Op het jubileumfeest van de Zondag Middag Club waren niet alleen leden en vrijwilligers aanwezig, maar iedereen die de Heesche club een warm hart toedraagt. Van der Doelen:  "We zijn uitgegroeid tot een mooie vereniging en daar zijn we trots op!"