advertentie Banner SNLR.nl

Auto van Bossche Emma vernield: 'Zoiets verwacht je niet'

Toen Emma van Boxtel uit Den Bosch donderdag na haar werk haar auto wilde ophalen, schrok ze zich een hoedje: haar auto was volledig vernield. "Ik trill nog steeds als ik er aan denk."

De achterruit is ingeslagen, de ruitenwissers zijn eraf en spiegels aan beide kanten zijn vernield. Zelfs het merkje van de auto is eraf gehaald. Ook zaten er vele deuken in de auto en waren er  gemene woorden op de auto gekrast. "Zo erg om mijn auto zo aan te treffen, dit verwacht je gewoon niet", vertelt Emma aan Dtv. 

De vrouw was donderdagochtend op weg naar haar werk toen ze op de Erpseweg ter hoogte van de Scheifelaar/Nederboekt een lekke band kreeg. Een collega die haar ophaalde verwisselde haar band, maar ze liet de auto langs de weg staan.

Kinderen 
Toen ze de auto na haar werk wilde ophalen, zag ze dat de auto vernield was. “Er stond een kind naast mijn auto en de ander zat op de achterbank. Toen ik die kant op ging, renden ze weg”, schrijft ze in een Facebookpost.  "Ze waren tussen de acht en twaalf jaar dus nog echt kinderen. " Emma heeft daarna direct aangifte gwdaan bij de politie. De Bossche dame vraagt in het bericht of iemand wat gezien heeft. Inmiddels hebben al meerdere getuigen zich gemeld. Zij zouden drie tot vier kinderen gezien hebben.  Ook heeft de vrouw al namen en foto's van de kinderen ontvangen. Onder het bericht hebben vele personen haar steun betuigd.