Autotron komende zomer eenmalig decor van grootste modelbouwshow van de Benelux

Autotron in Rosmalen is voor één keer twee zomerdagen lang het decor van de Modelbouwshow, als onderdeel van de Bossche Zomer.

Tijdens de 29e editie van deze grootste modelbouwshow van de Benelux kunnen liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop 'ontdekken, beleven en kennis uitwisselen'.

“Vele importeurs en fabrikanten zullen uiteenlopende modellen presenteren, van miniboot, -tractor, -trein en -vliegtuig tot lijm en precisiegereedschappen. En van radiografisch bestuurbare auto’s, drones, trucks en racewagens tot Playmobil en meccano”, aldus de organisatie.

Landingsbaan

Normaal gesproken wordt de Modelbouwshow in februari in de Zeelandhallen in Goes gehouden, maar door de aanhoudende maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten het te verplaatsen naar juli en naar het Autotron. “De zomerse dagen bieden de unieke kans om ook buiten activiteiten te organiseren.”

Daarbij kan worden gedacht aan een racebaan voor racewagentjes, demonstraties van agrarisch materieel en zelfs een landings- en vertrekbaan om vliegtuigen op te laten stijgen en te laten landen.

De show vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juli. In februari 2022 keert het evenement weer terug naar de Zeelandhallen in Goes voor de 30e editie.