Robert Verboon

Basketballers van Heroes helpen 'Heroes' van het JBZ

Basketbalclub Heroes Den Bosch en kledingsponsor Macron hebben een bijzondere donatie gedaan aan de intensive care-afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. IC-verpleegkundige Babs van der Heijden nam negentig temperatuur regulerende ondershirts in ontvangst.

Van der Heijden en haar collega's zijn blij met de ondershirts. "In deze tijden, waarin we nog steeds in isolatie werken, kan het behoorlijk warm zijn en dan zijn deze ondershirts erg fijn. Het geeft comfort." 

Met liefde

De technisch manager van de basketbalclub en de mede-eigenaar van Macron Store Deurne overhandigden de shirts vrijdagmiddag in het Bossche ziekenhuis. "Als we als club ons steentje kunnen bijdragen aan initiatieven zoals deze, dan doen wij dat uiteraard zonder twijfel", zegt technisch manager Roel van de Graaf. "Alles wat we kunnen doen om deze Heroes te helpen, pakken we met alle liefde aan." 

Richting de finish

Ron Slaats van Macron voegt toe: "Met de enorme druk die er momenteel staat op het personeel van het JBZ voelt het voor ons als een eer om weer een kleine lach op de gezichten te brengen van al deze harde werkers. Wij hopen dat deze shirts de helden van de IC richting de finish van deze hectische periode weten te helpen."