Bekir Atman lijsttrekker D66 in Oss, Rob van Herpen in Bernheze

Bekir Atman is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker van D66 in Oss. Rob van Herpen vervult die positie in de gemeente Bernheze.

De leden van de partij konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen. In Oss waren naast Atman ook de huidige fractievoorzitter Frans Molenkamp, commissielid Marvin Kling en Daniël Jansen kandidaat.

Bekir Atman is blij dat hij als winnaar uit de bus is gekomen: “Ik wil alle D66-leden die op mij hebben gestemd bedanken voor het vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om samen met alle leden een sterk programma neer te zetten op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. D66 is de partij met een goede visie op Oss en haar 23 kernen. We spreken Ossenaren aan op hun eigen kracht en blijven met alle Ossenaren in dialoog. Mijn ambitie is het om ‘mijn’ stad en haar dorpskernen vooruit te helpen. D66 Oss is de initiator van dat gesprek over de toekomst. Aan de inhoud van dat programma gaan we hard aan het werk met de hele fractie.” Doel van de partij is om beter te scoren dan de huidige twee raadszetels.

Enige kandidaat

In Bernheze was er minder spanning omdat Rob van Herpen de enige kandidaat was voor het lijsttrekkerschap. D66 heeft momenteel drie zetels en wil dat resultaat gaan overtreffen. “Ik wil alle D66-leden uit Bernheze die op mij hebben gestemd bedanken voor het vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om samen met alle leden een sterk programma neer te zetten op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022”, aldus Van Herpen.