Bernd ontmoet Arjen Robben voor keepersduel: 'Spannend en leerzaam'

De Udense keeper Bernd Derksen heeft zijn teamgenoten jaloers gemaakt. Hij kreeg exclusieve tips van ex-international Arjen Robben, na een geslaagde challenge. 

De ingefluisterde aanwijzingen wil Robben niet verklappen. ''Absoluut niet, die zijn alleen voor Bernd.'' De gangmaker in het G-team van UDI'19 heeft vandaag de dag van zijn leven. ''Het was spannend, leuk en leerzaam. Mijn droom is werkelijkheid geworden.''

Keepersduel
Een uur lang heeft Robben alle aandacht voor Bernd. De uitdaging is onderdeel van #PlayUnified, waarin sporters met en zonder verstandelijke beperking een challenge aangaan. Bernd deed een oproep om een keepersduel aan te gaan met de oud-voetballer van onder meer Oranje en Bayern München.

Tekst gaat verder onder de video: 

Penalty's schieten, dat kun je wel overlaten aan aanvaller Robben. Maar hij is te spreken over hoe Bernd er 4 van de 10 tegen weet tegen te houden. ''Hij hield de ballen er best aardig uit moet ik zeggen, erg mooi om hem te ontmoeten''

Maandagavond traint het 1e G-team van UD'19 zoals gewoonlijk op het Udense Sportpark. Dan staat Bernd gewoon weer te keepen. Robben is uitgenodigd om een keertje te komen kijken.

advertentie

Lees ook deze artikelen