Bibliotheken Oss, Uden en Veghel krijgen eigen Joris' Kerstboom

De bibliotheken in Oss, Uden en Veghel krijgen allemaal een eigen minivariant van Joris' Kerstboom, gebasseerd op het gelijknamige KRO-NCRV tv-programma. 

In het programma, dat jaarlijks rond de kerstdagen wordt uitgezonden, nodigt presentator Joris Linssen mensen uit om een foto van een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen en in het licht te zetten. Het ophangen van de foto’s en kerstwensen kan leiden tot mooie gesprekken en het wordt zo een ontmoetingsplaats; erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst.

Dicht bij huis
De echte Joris' Kerstboom staat op de Parade in Den Bosch. De bibliotheken in Oss, Uden en Veghel zetten in december een kleine variant neer, zodat mensen hier hetzelfde kunnen doen. Op woensdagavond 11 december van 18.30 tot 20.00 uur kunnen bezoekers in de Udense bibliotheek terecht om samen met Nelleke Hoppenbrouwers van Kunst&Co kerstversiering te maken, die opgehangen kan worden in Joris’ Kerstboom. 

Wens inleveren
Joris' Kerstboom staat van vrijdag 6 tot en met 31 december in de hal van de bibliotheek in Uden. Ook in Oss staat de kerstboom vanaf 6 december en kunnen bezoekers tot 24 december een mooie boodschap in de boom hangen. Bezoekers van de bibliotheek in Veghel kunnen van 10 tot en met 24 december bij 'hun' Joris' Kerstboom een wens inleveren. 

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen