advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Bijna 50 attracties op Kermispark Rusheuvel

Kermisliefhebbers kunnen van 13 tot en met 19 augustus terecht bij bijna 50 attracties op het Kermispark Rusheuvel in Oss. Die worden verspreid over twee omheinde kermispleinen.

De gemeente Oss heeft donderdag definitief het groene licht gegeven voor de alternatieve Osse kermis van dit jaar. Er moest gekozen worden voor een andere opzet met meer ruimte vanwege de coronacrisis. Ook in het Jan Cunenpark is het kermis, daar is het vooral bedoeld voor de jongste bezoekers.

Toegang tot de kermispleinen op de Rusheuvel is gratis. Gastheren- en vrouwen zien er op toe dat de 1,5 meter maatregelen worden nageleefd. Bezoekers worden verzocht niet allemaal op de zaterdag en zondag te komen maar hun bezoek een beetje te spreiden. Op een speciale website en via informatieborden wordt aangegeven hoe druk het is op een bepaald moment.

Bezoekers van de kermis worden verzocht bij de Eikenboomgaard te parkeren. Vanaf daar is er een looproute naar het kermisterrein. Op de website kermispark-oss.nl is te zien welke attracties er dit jaar te bezoeken zijn.