advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Bijzondere kerstsfeer bij huis in Herpen

Aan de geven van de familie Van Nuenen uit Herpen hangt honderdtwintig meter aan kerstlichtjes. Niet alleen de buitenkant is aangepakt maar ook binnen is de kerstsfeer aanwezig. Verschillende kerstmannen hangen en zitten in het huis en er rijdt een treintje rondjes om een van de kerstbomen. Iets wat ze dit jaar voor het eerst goed kunnen doen.

Dit jaar zijn we voor het eerst echt begonnen om het zo vol te hangen, want vorig jaar waren we nog bezig met de verbouwing. Daarom dachten we dit jaar lekker uit te pakken”, vertelt Arinda van Nuenen. “ We hebben nu de ruimte en het is zo’n sombere tijd dus we maken er iets leuks van.” Het stel heeft drie kerstbomen staan en meerdere Disney versiersels door het huis heen hangen. Begin oktober werden de bomen al opgetuigd.

Danny van Nuenen is het meest trots op de verlichting aan de buitenkant van het huis. “Het is twee keer zestig meter aan lichtjes. Dat was een aardige klus. Zeker om het tot zo hoog te versieren. Die laten we mooi hangen dan kunnen we ze volgend jaar weer aanzetten tijdens de kerst”, lacht hij.

Tekst gaat door onder de video

Mooist versierde huis 2020

De familie Van Nuenen heeft zich aangemeld voor de wedstrijd van Dtv nieuws voor de titel van mooist versierde huis 2020. “ Het is eigenlijk begonnen als een grapje van de oude bewoonster. Zij heeft ergens gereageerd en toen zeiden wij ‘ waarom doen we eigenlijk niet mee?’ dus zodoende hebben we ons opgegeven”, vertelt Arinda van Nuenen.