advertentie Banner SNLR.nl

Blessurevrij TOP Oss klaar voor strijd tegen toptalenten

TOP Oss zal het vrijdagavond niet gemakkelijk krijgen tegen de talenten van Jong Ajax, maar is met een fitte ploeg goed voorbereid.

De ploeg uit Oss had een zware voorbereiding waarin alleen tegenstander De Treffers normaliter een team is met minder kwaliteit. Ook vrijdagavond wacht de Ossenaren een heuse kluif wanneer TOP Oss mag aantreden tegen de talenten van Jong Ajax, die in het seizoen 2017/2018 kampioen werden in de eerste divisie. "Wat voor spelers ze ook mee sturen, het is absolute top", zegt trainer Klaas Wels, die vindt dat zijn ploeg de Amsterdammers niet moet onderschatten. 

Vier aanwinsten
TOP Oss beschikt over een fitte selectie en zal dan ook met de sterkste opstelling aantreden tegen de Ajacieden. De groep is afgelopen dagen alleen maar groter geworden. De club verwelkomde deze week vier nieuwe spelers. Dinsdag werd al bekend dat TOP Hennos Asmelash voor nog een jaar huurt van ADO Den Haag. Woensdag bracht de club op ludieke wijze naar buiten dat Pieter Langedijk voor een seizoen uit zal komen voor de Osse ploeg. Dylan Mertens en Dennis Hettinga waren op proef bij TOP Oss en zullen zich vanaf donderdag ook definitief bij de ploeg aansluiten.