advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Bosch' Winterparadijs al rond inclusief Joris Kerstboom

Het Winterparadijs op de Parade in Den Bosch is voor dit jaar al rond. Ook keert Joris' Kerstboom terug.

De organiserende vijf partijen hebben de exploitatie van de ijsbaan en het horecapaviljoen uitbesteed aan Stichting Promotie Evenementen Parade en Marijn Producties. De organisatie is net als eerdere edities in handen van KHN, Hoteloverleg, Hartje 's-Hertogenbosch, SOCH en de gemeente. Die leveren eenzelfde bijdrage als vorig jaar, voor de gemeente komt dat neer op 37.500 euro.

Tekort
Het evenement komt onder de streep nog 30.000 euro tekort, maar de verwachting is dat daarvoor nog sponsoren worden gevonden. De gemeente staat intussen garant voor dat bedrag.

Totaalconcept
Op dit moment zijn de vijf organiserende partijen met PEP en Marijn Producties in gesprek over ideeën van deze twee die van het Winterparadijs een totaalconcept voor de hele Parade moeten maken.

Joris'Kerstboom
Joris’ Kerstboom staat in ieder geval ook weer als ontmoetingsplaats in het Bosch’ Winterparadijs. Mensen kunnen in de grote kerstboom een foto hangen van personen die zij in het licht willen zetten. KRO-NCRV vraagt hiervoor geen financiële bijdrage. Het Bosch' Winterparadijs wordt van 8 december 2019 tot en met 5 januari 2020 gehouden.