advertentie Banner SNLR.nl

Bosch' Winterparadijs geopend, wethouder ziet nu al toekomstmogelijkheden

DEN BOSCH â âJe moet een beetje door een dal om uiteindelijk op deze piek terecht te komenâ. Dat zei verantwoordelijk wethouder Mike van der Geld bij de opening van het Boschâ Winterparadijs.

Hij verwees daarmee naar de moeizame voorgeschiedenis van het winterevenement in de afgelopen maanden. Na maanden soebatten met een aanbesteding en daarna inschrijvingen voor een evenementenvergunning die ook afgewezen werden was het zaterdag dan toch zover. Weliswaar met financiële hulp van de gemeente en diverse andere organisaties uit de stad kon het Boschâ Winterparadijs toch geopend worden.

Naast een koor en een persoonlijke voordracht van bekende Bosschenaar Hans Tervoort was er een optreden van Voice Senior winnaar Jimi Bellmartin.

Toekomst
Reacties van de bezoekers waren bij de opening positief, vooral de sfeer en de uitstraling werden positief benoemd, dat biedt misschien kansen voor de toekomst. Dat ziet ook Van der Geld: âNatuurlijk gaan we evalueren maar als je ziet wat voor krachten er in de stad zijn losgekomen heb ik wel zin in om hierop voort te bouwen.â

Op de vraag of de gemeenteraad dit evenement niet structureel van geld zou moeten voorzien antwoordde de wethouder ontwijkend, âmaar ik hoop dat ook de raadsleden enthousiast zijn.â

Het Boschâ Winterparadijs met als ondertitel Dankbaar, Doen, Dromen staat tot en met 6 januari op de Parade. Op de website Boschwinterparadijs.nl is meer informatie te vinden over het programma.