advertentie Banner SNLR.nl

Bossche Data Week in laatste week van oktober, 'Data Live Dome' nieuw én gratis

De derde editie van de Den Bosch Data Week wordt gehouden in de laatste week van oktober. De zogeheten 'Data Live Dome' op de Parade is nieuw in de programmering en gratis toegankelijk.

Van maandag 26 tot en met zaterdag 31 oktober staat Den Bosch tijdens de Bossche Data Week voor het derde jaar in het teken van het toepassen van data voor werk, wonen, leven en studeren. Het evenement is verspreid over meerdere locaties in Den Bosch en het hoofdthema is dit jaar 'de doorbraak van data'. 

Een nieuw onderdeel van de Data Week is dit jaar de Data Live Dome, geplaatst aan de voet van de Sint-Janskathedraal. Daar kunnen bezoekers data ervaren en wordt er informatie gegeven over alle events en programmaonderdelen op diverse locaties in de stad.

Ook hebben bezoekers gratis toegang tot de Data Studio (een presentatieruimte met bijzondere gasten en media), Data Expo (een tentoonstelling van/door ondernemers en studenten), Data Talks (inwoners, studenten en ondernemers gaan de dialoog aan) en Data Bites (creatieve en innovatieve concepten voor eten en drinken). 

De organisatie hecht er waarde aan om te melden dat de activiteiten passen binnen de dan geldende RIVM-maatregelen.