Bossche drugsdealers aangehouden in Veghel

De politie Den Bosch heeft vrijdagavond een 22-jarige man uit Den Bosch en een 21 -jarige man uit Rosmalen aangehouden in Veghel omdat zij vermoedelijk handelen in drugs.

De politie hield de twee mannen vrijdagavond in de gaten tijdens een drugsactie en volgden hen op meerdere plekken in Den Bosch. Toen de politie vermoedde dat het ging om handelen in drugs, werden de mannen gevolgd naar Veghel.

In de Donauring in Veghel reed de politie de auto van de Bosschenaar en Rosmalenaar klem en werd de auto gecontroleerd. Hier trof het politieteam achttien gripzakjes drugs aan. Ook werd er geld gevonden waarvan de politie vermoed dat het verdiend is met handel in drugs. De twee mannen zijn aangehouden voor verder onderzoek.

Naast de auto waarin de mannen reden, onderzocht het politieteam een tweede voertuig. In een verborgen ruimte vond de politie drugs en geld.

Tekst loopt verder onder afbeelding

In een tweede drugszaak op dezelfde dag trof de politie aan de Havensingel in Den Bosch een hennepkwekerij aan met 300 planten en een zak met 750 gram hennepgruis. De stroom was volgens de politie op een gevaarlijke manier afgetapt.