BrabantZorg start met laatste vaccinatieronde

Komende week start BrabantZorg, met locaties in Oss, Uden, Den Bosch en Meierijstad, met de laatste vaccinatieronde. “We zijn blij dat bijna alle cliënten die wonen bij BrabantZorg zijn gevaccineerd."

De vaccinatieronde is voor bewoners van BrabantZorg voor wie de medische situatie het niet eerder toeliet om gevaccineerd te worden tegen COVID-19. Ook cliënten die tijdelijk bij BrabantZorg verblijven komen in aanmerking.

Bij het verzorgingstehuis heerst vreugde nu het prikken bijna klaar is. "We zijn blij dat bijna alle cliënten die wonen bij BrabantZorg zijn gevaccineerd. Blij omdat bewoners na vaccinatie veel beter beschermd zijn tegen het virus dat al zoveel leed heeft veroorzaakt. Blij omdat we hierdoor langzaam maar zeker stappen kunnen zetten naar een leven zonder corona", aldus Wilma de Jong, voorzitter Raad van Bestuur van BrabantZorg.

In totaal gaat het straks over zo'n 2.500 cliënten die een prik hebben gehad. BrabantZorg heeft drie vaccinatierondes nodig om iedereen te kunnen vaccineren.