advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Burgemeester Mikkers krijgt als eerste een kijkje in nieuwe dorpspraktijk Vinkel

De nieuwe dorpspraktijk in Vinkel, met daarin vijftien verschillende zorgorganisaties, is geopend. Onlangs bracht burgemeester Mikkers een bezoek aan de praktijk, om toch een officieel tintje aan de opening te geven.

Mikkers knipte samen met kinderburgemeester Job een lintje door om de praktijk officieel te openen. Daar is door de praktijk een ludiek filmpje van gemaakt, compleet met 'verslaggever Jaïr', dronebeelden en dramatische titelmuziek uit de nostalgische intro van Medisch Centrum West eronder. "We hadden gehoopt op een heel groot feest hier op het plein met een tent en in festivalsfeer, maar het bezoek van de burgemeester was heel bijzonder en maakte het ook wel echt. Het voelt alsof we er nu echt klaar voor zijn", vertelt Janneke Bressers. 

Burgemeester Jack Mikkers is trots dat de dorpspraktijk er nu staat. "Het is heel belangrijk voor het gebied dat deze praktijk mogen openen. En ik vind het mooie aan jullie verhaal dat jullie niet nagedacht hebben over 'we willen een huisarts zijn', maar dat jullie een huisarts willen zijn in een dorp en voor de komende 25 tot dertig jaar. Dat verbinden als huisarts aan de gemeenschap vind ik waardevol." 

Opening Dorpspraktijk Vinkel from Huisartspraktijkvinkel on Vimeo.