advertentie Banner Trined

Café D'n Tap

Café D'n Tap voorziet geen problemen tijdens kermis Volkel: 'Het wordt keimooi'

Nog één nachtje slapen en dan gaat de kermis in Volkel van start, als eerste van de drie dit jaar in Uden. Café D'n Tap is sinds dit jaar de enige kroeg in het dorp, maar voorziet - ondanks de coronamaatregelen - geen problemen.

Kermis betekent in Volkel normaal gesproken een bomvolle kroeg, maar dat zal de komende week wel anders zijn. Toch staat eigenaar Rick Roest er positief in. "Het is heel mooi dat we toch kermis mogen vieren. En natuurlijk zijn er beperkingen, dat is logisch, maar we gaan ervan uit dat het kei gezellig wordt." 

Door de coronaregels mogen er maar een beperkt aantal mensen op de kermis en dus wordt het terrein  afgebakend met hekken. Café D'n Tap bevindt zich ook op dat terrein, maar kan na afloop van de kermis uiteraard niet alle feestgangers opvangen. Maar dat moet volgens hem geen probleem worden. "Ik heb beperkingen van de gemeente gekregen en weet wat er van mij verwacht wordt. We werken met reserveringen, iedereen moet zitten en alle plaatsen zijn verkocht. Al die mensen hebben bij ons hun naam en telefoonnummer achter moeten laten, dus dat komt goed. We staan er positief in en gaan ervan uit dat het kei gezellig wordt", aldus Roest. 

Sorry voor de mensen die wij teleur hebben moeten stellen ivm met de corona maatregelen. Aangezien dat wij dit jaar maar...

Geplaatst door Cafe d'n Tap op Woensdag 9 september 2020