advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Carnavalsactiviteiten ook in Krullendonk afgelast voor 2020

"Wij hebben besloten dat alle carnavalsactiviteiten tot en met 31 december 2020 niet door gaan". De organisatie van carnaval in Krullendonk (Heesch) zet een streep door alle activiteiten van dit jaar en de optocht van 2021.

"Er is absoluut geprobeerd om alternatieven te bedenken of om maatwerk te leveren, maar wij vallen toch steeds terug op alle ingrijpende verordeningen. Het houdt voor ons, als stichting, te veel in met het handhaven, de boetes en het garanderen van de veiligheid en gezondheid van mensen bij deze evenementen", laat de stichting weten op haar website. 

De optocht, die vorig jaar ook al niet door kon gaan, wordt nu vooruitgeschoven naar 2022. Het plan van de organisatie is om de twee afgelaste optochten te laten plaatsvinden in dat jaar.

"Iedereen weet dat zodra de muziek aan gaat, onze handen omhoog gaan, onze benen willen dansen en wij luidkeels willen meezingen en dit gaat en mag niet".

Eind augustus maakte de organisatie van de stichting de Rooie Tesneuzik in Krullendonk al bekend geen pronkzitting te organiseren. Eerder al besloten de organisaties in Veghel, Haren, Rosmalen en Nistelrode ook de activiteiten tot en met 31 december 2020 te staken.