Churchilllaan: elke avond een probleem met te hard rijden

“Wij zagen die crossmotor al gedurende een tijd met een flinke vaart langs deze weg rijden en Ik was zelf al van plan om naar buiten te gaan en die jongen aan te spreken op het harde rijden, maar toen gebeurde dat ongeluk.”

 Aan het woord is één van de getuigen die het ongeluk op de Churchilllaan zag gebeuren waarbij een vrouw werd aangereden door een crossmotor en als één van de eerste bij het slachtoffer was. Ze wil anoniem blijven omdat ze bang is voor de dader.

Een andere buurvrouw was snel bij het slachtoffer en controleerde haar pols omdat ze bang was dat de vrouw buiten bewustzijn zou raken: “Ik heb haar gerustgesteld en gewacht op de ambulance die wel een uur leek te duren”.

Het probleem van te hard rijden in de straat is iets wat regelmatig voorkomt zo vertelt één van de anonieme getuigen; “dit gebeurt dagelijks, kom hier maar om 22.00 uur in de avond staan. Je schrikt van de snelheden die hier gehaald worden.”

 

Je schrikt van de snelheden die hier gehaald worden.

Anonieme getuige

Volgens de vrouwen was het gewoon wachten op het eerste ongeluk: “en dat is helaas nu gebeurd.”

De bestuurder van de crossmotor die maandag een vrouw aanreed in de Kruiskamp, is nog niet aangehouden. Hij sloeg na de aanrijding op de vlucht. Het slachtoffer raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis.

 

advertentie

Lees ook deze artikelen