advertentie Banner SNLR.nl

Compositietekening van man die vrouw (59) belaagde

De politie heeft maandag in opsporingsprogramma Bureau Brabant een compositietekening laten zien van de man die op 6 mei een fietsster aanviel op de Moerputtenweg in Den Bosch.

De man probeerde de 59-jarige fietsster in zijn bestelauto te trekken nadat hij op haar inreed. De vrouw slaagde erin de deur van de auto dicht te trappen. De man ging er daarna in zijn auto vandoor in de richting van Vlijmen.

De politie verspreidde eerder al via Twitter een signalement. Het gaat om een lichtgetinte, kale man van tussen de 25 en 30 jaar. Hij is ruim 1.80 meter lang met een fors postuur, een brede neus en ver uit elkaar staande ogen. Nu toont de politie ook een compositietekening. (zie foto)

 

De vrouw hield lichte verwondingen over aan het incident en is zich volgens de politie 'rotgeschrokken'. De politie is daarom dringend op zoek naar getuigen die maandagavond mogelijk iets hebben gezien. 

Tekst gaat door onder de video

Een dag later op 7 mei wordt een 42-jarige vrouw aangesproken door een man op de Rompertpassage. De vrouw zat in haar auto en vertrouwde de situatie niet. Ze reed weg en meldde het voorval later bij de politie. Het is niet zeker of het hier om dezelfde man gaat die een dag de 59-jarige vrouw probeerde te ontvoeren op de Moerputtenweg. Ook van hem toont de politie een compositietekening.

Foto: de compositietekening van de man die een vrouw (42) aansprak bij de Romperpassage.