advertentie Banner SNLR.nl

Cordial in Gault Millau: 'Elk bord is hier een feestje'

Na het verlies van een Michelinster en een lagere plek in de Lekker 500 heeft het Osse restaurant Cordial een lovende recensie gekregen in de Gault Millau.

Het gaat om de 2020 editie van de bekende gids. ''De chef is een vakman, zijn cuissons van vis en gevogelte zijn perfect, zijn sauzen rijk, hij bedenkt prachtige smaakcombinaties en toont zijn oog voor detail bij de zeer fraaie opmaak van de borden'', zo schrijft de recensent. 

Hogere score 
Het restaurant haalt een score van 16.5, dat is een halve punt meer in vergelijking met de vorige notering. Chef-kok Joost Verhoeven is in zijn nopjes. ''Wij zijn ontzettend blij met onze uitkomst, ik ben geweldig trots op ons team.'' De hoogste score is voor restaurant De Librije in Zwolle, met 19,5 punten. 

Michelin
De makers van de Gault Millau zijn lovend over het menu. ''Elk bord is hier een feestje.'' Dit is een flinke opsteker na het verlies van de Michelinster, bekendgemaakt in december 2018 en opgeschreven in de Michelingids van januari dit jaar. Binnenkort kunnen we weer nieuws verwachten over de onderscheidingen in de Michelingids voor 2020.