advertentie Banner Trined

Corona doet Café De Kerk in Uden de das om

De coronacrisis en de daarop volgende maatregelen hebben ervoor gezorgd dat dartscafé De Kerk in Uden noodgedwongen zijn deuren moet sluiten.

Dat meldt eigenaar Frank van Gennip op Facebook. Zijn boodschap is duidelijk: “De coronamaatregelen duren te lang en er is nog geen enkele garantie dat we jullie op korte termijn weer ‘normaal’ kunnen ontvangen. Hierdoor is het voor ons niet meer haalbaar om open te blijven.” Van Gennip bedankt, mede namens zijn team, alle gasten voor de mooie momenten die ze de afgelopen jaren hebben beleefd.

De komende maand gaat eigenaar Van Gennip zijn spullen op Marktplaats zetten en de boel opruimen, zo laat hij weten. Vaste gasten zijn welkom om eventuele persoonlijke spullen op te komen halen. Het bericht van de sluiting van het café komt bij de vaste bezoekers hard aan, zo blijkt uit de reacties onder het Facebookbericht.

Het café ging van start in 2016 en werd tussentijds qua opzet wat aangepast. Het schnitzelrestaurant verdween en de nadruk kwam toen te liggen op het dartscafé.